Uppdatering <3 Malmö och oaktivitet

Hejs svejs! Tänkte komma med ett snabbt inlägg om helgen och uppdatera lite om varför bloggen har varit dåligt uppdaterad i veckan. Men som vanligt så börjar vi vid punkt 1! Som ni kanske vet så var jag i Malmö i helgen och shoppade och chillade lite. Vi kom dit vid typ 7 på fredagskvällen och åkte hem vid typ 1 på dagen idag (Söndag) så de blev en liten weekend "resa". I Malmö så var vi på Emporia och Triangeln och shoppade och sen kollade vi på Disney on ice i Malmö arena. Tyvärr så har jag bilderna på min totalt döda mobil så dem kommer imorgon tillsammans med en liten Haul på min Videofyme (!) 
Andledningen till att de är dålig uppdatering är för att vi har haft väldigt mycke i skolan just den här veckan och i Malmö så ville jag bara slappa och ha kul med familjen, så de va därför. Men vi ses imorgon, hej!

/MilaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mila Mi

Hejsan! Kul att du hittat hit! Jag är en helt knasgalen 12-åring som gillar youtube, dans, smink och mode. På "fritiden" så brukar jag skriva, läsa, prata engelska med mig själv och dansa. Här på bloggen så gör jag lite ramdom saker som Tags och "hauls" och jag hoppas att ni gillar de! Bryr mig inte ett skit om hatkommentarer om ni undrar. Men nu tror jag att rutan kommer explodera så bäst att sluta!

RSS 2.0