Lite uppdatering!

Nu vid typ 1 så tyckte jag passa på att skriva ett inlägg. Man är ju inte vaken hela natten XD
Men jag tänkte bara uppdatera lite och så!

Så youtube, jag vill väldigt gärna börja med youtube men mina föräldrar tänker på om dem ska låta mig göra de så de kanske tar en vecka innan jag får "besked" och kan börja eller inte börja. 
Men redan nu så skulle jag gärna vilja ha tips på namn till min kanal och tips på hur man kan ha kända låtar i sina videos utan att spela in den från mobilen och bli stämd av Google + 

Och jag skulle oxå uppskatta och älska er ännu mer om ni kan kommentera vad ni vill se för videos om jag kan "youtubea" och vad ni vill se för inlägg!
Direkt efter detta så tänkte jag göra ett annat inlägg med lite typ "organisation" på blogg/youtube och lite förklaringar o sånt.
Men jag har inget mer att säga just nu så vi ses strax!

/MilaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mila Mi

Hejsan! Kul att du hittat hit! Jag är en helt knasgalen 12-åring som gillar youtube, dans, smink och mode. På "fritiden" så brukar jag skriva, läsa, prata engelska med mig själv och dansa. Här på bloggen så gör jag lite ramdom saker som Tags och "hauls" och jag hoppas att ni gillar de! Bryr mig inte ett skit om hatkommentarer om ni undrar. Men nu tror jag att rutan kommer explodera så bäst att sluta!

RSS 2.0