Måååååååååååndag IGEN?!

Åhh, idag var de måndag- tråkiga måndag, den kommer precis när man inte vill ha den... Men i.a.f så har jag gjort klart min slöjd necessär och den ser ungefär ut som en liten tom påse eller- om man stoppar den- en liten fylld påse x)

När jag kom hem vid typ kvart över 2 så försökte jag filma typ 99 miljarder videos men ingen blev "bra" så nu ligger jag i sängen och tänker på mina misslyckanden, vilket inte rekommenderas då det kan ha deprimerande verkan .LOL.

Idag så har vi (Tillhör dem få måndagssakerna på + listan) fått en ny tjej i klassen och jag har skaffat insta till youtube/blogg! Yey!

Men vi ses i nästa inlägg, Hej!
/Mila


PS. De här blev rörigt...DsNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mila Mi

Hejsan! Kul att du hittat hit! Jag är en helt knasgalen 12-åring som gillar youtube, dans, smink och mode. På "fritiden" så brukar jag skriva, läsa, prata engelska med mig själv och dansa. Här på bloggen så gör jag lite ramdom saker som Tags och "hauls" och jag hoppas att ni gillar de! Bryr mig inte ett skit om hatkommentarer om ni undrar. Men nu tror jag att rutan kommer explodera så bäst att sluta!

RSS 2.0