Random <3 Flyg hem

Så, nu är vi hemma i SE igen :) Resan var askul och jag gjorde slut på typ 2000 kr... Haularna blir lite försenade då jag haft varken tid, ork eller lust att fixa med de dem senaste dagarna. En kommer iaf imorrn loves <3
Samt en jäkligt lyxig frukost :)

/Mila

USA 2014 <3 DelhaulUSA delhaul på de jag köpte på Bath & Body Works!
Först så köpte jag 3 handspritar (yolo) i dofterna Island Margarita, Japanese Cherryblossom och Beautiful Day. Efter de en annan dag så köpte jag lite miniljus och en hållare. Hållaren ser typ ut som pärlhyacint mönster och ljusen är i dofterna Tiki Beach, Beach Cabana och Coconut Leaves. 
De var dagens delhaul och på måndagsnatten/kvällen så kommer Klädeshaul!

/Mila

Uppdatering om dålig uppdatering?

Vet så väl att de har varit dålig uppdatering senaste veckan men har världens bästa "skäl". Senaste veckan har varit en tonårings h-vete, ingen uppkoppling/nätverk/Wi-Fi/nät?! Helt enkelt inte haft en chans att ladda upp! Hoppas ni förlåter mig Loves och att vi ses i ett kommande haul-inlägg!

/Mila

Mila Mi

Hejsan! Kul att du hittat hit! Jag är en helt knasgalen 12-åring som gillar youtube, dans, smink och mode. På "fritiden" så brukar jag skriva, läsa, prata engelska med mig själv och dansa. Här på bloggen så gör jag lite ramdom saker som Tags och "hauls" och jag hoppas att ni gillar de! Bryr mig inte ett skit om hatkommentarer om ni undrar. Men nu tror jag att rutan kommer explodera så bäst att sluta!

RSS 2.0